Baolderse Ammyday, 13th Edition (July 12th, 2015)

Plaats hier flyers/foto's verslagen van Amerikaanse auto-meetings.
Post Reply
convertible charly
Posts: 11
Joined: Thu Jun 18, 2009 9:52 am

Baolderse Ammyday, 13th Edition (July 12th, 2015)

Post by convertible charly » Mon Jun 08, 2015 3:14 pm

Baolderse Ammyday, 13th Edition (July 12th, 2015)

Image

Zondag 12 Juli as wordt de 13e Editie van de Baolderse Ammyday gehouden.
Het centrum van kastelendorp Baarlo zal dan in het geheel in teken staan van Amerikaanse auto’s, trucks, muziek en alles wat maar met de USA te maken heeft.
Oldtimers, youngtimers maar ook gloednieuwe USA voertuigen zullen ’s morgens al vroeg rond 10.00 uur verzamelen bij Sjiwa, Hoogstraat 1A in Baarlo.
Om ca. 10.30 uur zal de stoet met deelnemers aan de toertocht vertrekken om te beginnen aan een mooie toertocht van ca. 75km door de omgeving van Limburg. Deze stoet zal worden uitgezwaaid door een grote massa Baarlose mensen die deze traditie al jaren in ere houden. Bij terugkomst in Baarlo (ca. 13.30 uur) staat de menigte alweer klaar om te zien hoe de toertochtdeelnemers het centrum van Baarlo weer in komen rijden.
Elke deelnemer zal persoonlijk even te woord gestaan worden bij binnenkomst en er wordt dan gelijkertijd een mooie foto genomen van de deelnemer met zijn voertuig.
Daarna is het tijd voor een party American Style waarbij de BBQ op volle toeren gaat, er zal live muziek zijn van John-Boy & the Waltons en in de pauze draait een heuze cowboy plaatjes vanaf een pickup truck. Dit allemaal vergezeld van een lekker koude Budweiser bier geserveerd door echte Budweiser Babes. Verder zullen er in de middag nog 1 of meerdere special acts voorbij komen.
Het geheel zal geheel typisch Amerikaans aangekleed zijn waarbij gezelligheid voorop staat.
Aan de kleinsten onder ons is ook zeker gedacht, een springkussen, kop van jut, popcornkraam en gratis ranja.
Kortom, die unieke treffen mag u niet missen, er is voor ieder wat wils en bovendien is de toegang ook nog eens helemaal gratis!
Adres: JC Sjiwa, Hoogstraat 1a, 5991 XC Baarlo
Meer info: www.ammyday.nl en facebook Baolderse Ammyday.

LET OP: Inschrijven om deel te nemen aan toertocht is verplicht, dit kan via info@ammyday.nl en op zondag 12 Juli aan de inschrijfbalie.

De Baolderse Ammyday valt onder de zgn Evenementenregeling, dwz dat eigenaren van geschorste USA voertuigen toch mogen rijden met hun voertuig mits vooraf opgegeven (zie www.ammyday.nl )

User avatar
Americano
Posts: 10
Joined: Wed May 13, 2015 4:21 pm

Re: Baolderse Ammyday, 13th Edition (July 12th, 2015)

Post by Americano » Mon Jun 08, 2015 3:34 pm

Leuk!

Post Reply